Kehon- ja mielenhallinta

(Lämpö)Venyttely (30): Tunnilla rentoudutaan ja palautetaan koko kehon lihaksistoa rauhallisin venytyksin mukavasti lämmitetyssä salissa.

(Lämpö)Syvävenyttely (60): Tunnilla rentoudutaan ja palautetaan koko kehon lihaksistoa rauhallisin pitkäkestoisin venytyksin. Tunti ei sisällä erillistä lämmittelyosuutta.

Jooga/Lämpöjooga (60): Tunti perustuu Flow-joogaan, jossa hengitys ja liikkeet sidotaan yhtenäisiksi, virtaaviksi asanasarjoiksi. Sopii aiemmin jooganneille.

Pilates (60): Pilates on kehonhallintatekniikkatunti, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein.

Asahi (30/60): Suomessa kehitetty terveysliikuntatunti, joka on saanut vaikutteita itämaisista lajeista, kuten taijiquan, chikung, Yiguan ja jooga. Sopii kaikille!

FoamRoller (60): Tunnilla huolletaan kehoa ja avataan lihaskalvoja (fascioita) Foam Roller -hierontarullan avulla. Ohjaaja neuvoo oikeat kohdat ja rullaustekniikan. Tehostaa palautumista ja rentouttaa! HUOM! Jos sinulla ei ole omaa rullaa, voit vastaanotosta varata itsellesi rullan tunnille käyttöön.

Kehonhuolto (45): Kehonhuoltoon keskittynyt tunti, joka lisää liikkuvuutta, auttaa palautumisessa ja ennaltaehkäisee liikuntavammoja. Rauhallista ja rentouttavaa.

CoreHarmony (45): Rauhallinen, mutta tehokas keskivartalon syviin tukilihaksiin keskittyvä tunti.

Liikkuvuutta ja lihashallintaa

Hyvä Ryhti (30/45): Tunnilla keskitytään ryhtiä ylläpitävien lihasten vahvistukseen ja liikkuvuuden lisäämiseen. Sopii kaikille!

Niska-Hartia (30): Rauhallinen niska-hartiaseudun lihaksiin ja liikkuvuuteen keskittyvä tunti. Tunnilla käytetään keppiä, pieniä käsipainoja sekä omaa kehoa. Sopii kaikille!

Keppijumppa (30): Kepin avulla toteutettava rauhallinen tunti, joka lisää kehon liikkuvuutta ja auttaa parantamaan erityisesti ylävartalon jäykkyyttä. Sopii kaikille!

Pallojumppa (45): Pallojumpassa harjoitat jättipallolla erityisen tehokkaasti syviä vatsalihaksia ja lisäät keskivartalonhallintaa.

Lihaskuntoa ja tehokkuutta

RVP (30/45): Reisi-, vatsa- ja pakaralihaksiin keskittyvä tunti. Tunnilla liikkeet tehdään pääasiassa oman kehon painolla tai mm. kuminauhalla tehostaen. Tunti sopii kaikille!

Korsetti (30): Tunti keskittyy vatsa- ja selkälihaksiin, joiden vahvistaminen on tärkeää mm. vartalon kannattelun ja tuen vuoksi. Tuntiin kuuluu myös kierto- ja tasapainoharjoituksia. Tunti sopii kaikille!

Body (45/55): Lyhyen lämmittelyn jälkeen tunnilla tehdään monipuolisia lihaskuntoliikkeitä painoja, kuminauhoja sekä levytankoja käyttäen. Tunti sopii kaikille!

Kiertoharjoittelu (45/60): Kuntopiirinomainen harjoittelutunti, jossa aerobinen ja lihaskuntoliike vuorottelevat. Tällä tunnilla saat tehokkaan ja turvallisen treenin helposti mutta hikisesti. Suosittelemme itsenäistä lämmittelyä ennen tunnin alkua.

Kahvakuula (30/45): Tehokas voima- ja kuntotunti kahvakuulan tehostamana. Voimaa, koordinaatiota, vakautta ja kestävyyttä.

Tehokahvakuula (45): Tehokas ja hikinen tunti kahvakuulaa ja kehonpainoa hyödyntäen. Voimaosuudet vaihtelevat sykkeenkohotusjaksojen kanssa.

SportFit CrossTraining (30/45): Tehokas voima- ja kuntotunti välineiden tehostamana. Tunnilla tehdään monipuolisia ja vaihtelevia toiminnallisia liikkeitä. (Huom! Saatavilla Finnbody Tikkurilassa.)

(Lady) Pump (45/60): Tehokas koko kehon lihaskuntoharjoitus levytangoilla ja käsipainoilla. Tunti ei sisällä liikkuvia askelsarjoja. Ei aloittelijoille!

Pulssi (45) : Yksinkertainen, mutta rankka intervalli-tyyppinen tunti, jossa sykkeenkohotukset ja lihaskuntoliikkeet vuorottelevat. Ei askelsarjoja!

Tehomuokkaus (45): Helppo ja tehokas intervallityyppinen tunti, jossa lihaskunto-osuudet ja sykkeenkohotukset vuorottelevat. Tunnilla käytetään apuna mm. tankoa ja käsipainoja.

Ylävartalotreeni (30): Ylävartalon lihaksiin keskittyvä lihaskuntoa ja -voimaa kehittävä tunti.

HIIT+Core (45): Erityisesti keskivartalon lihaksia vahvistava tunti, jossa lihaskunto-osuudet vaihtelevat tehokkaiden HIIT (High Intensity Interval Training) -intervalliosuuksien kanssa.

Hikistä ja hauskaa

Rasvanpoltto (30/45/55): Perusaskelsarjoista koostuvat tunti, jossa kunto kohoaa ja rasva palaa eikä hikipisaroiltakaan voi välttyä. Hauskaa ja tehokasta!

DanceMix (45/55/60): Monipuolinen tanssitunti, jossa fiilistellään erilaisten tanssilajien parissa (esim. hiphop, jazz, show tanssi, lattarit).

Zumba (45/55): Hauskaa tehokasta ja helppoa. Tunnilla sekoittuvat eri latinalaiset tanssit, mm. salsa, merenque, reggaeton, cumbia.. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmallekin harrastajalle.

Sisäpyöräily

Sisäpyöräily (30/45/55): Spin-tunnilla jokainen voi harjoitella omalla kuntotasollaan säätämällä itselleen sopivimman vastuksen. Tunti sopii kaiken kuntoisille.


Lapset:

Touhutunti (60): Asiakkaidemme 3-6 vuotiaille lapsille. Tunnilla jumpataan ja leikitään yhdessä ohjaajan johdolla.


Muut:

Aamujumppa (45): Aloita aamusi mukavan aamujumpan parissa. Tunnin kuvaus vaihtelee ohjaajasta riippuen viikoittain. Tunnilta saat energiaa koko päiväksi!

Saliopastus (30min): Omaohjaaja päivystää kuntosalilla. Mikäli sinulla on kysyttävää laitteiden käytöstä tai esimerkiksi Wellness-avaimesta, voit piipahtaa kysymässä neuvoja.

Huomioithan kuitenkin, että asiakkaita voi olla tunnin aikana käymässä useampia, joten täysin henkilökohtainen neuvonta ei ole mahdollista.

Suurin osa tunneista sisältää alkulämmittelyn, mutta turvallisuuden parantamiseksi suosittelemme itsenäistä lämmittelyä noin 10-20min ennen tunnin alkua.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.