Infrapunasauna sekä pukeutumis- ja suihkutilat

Avarissa pukeutumistiloissa on lukolliset kaapit tavaroidesi säilytykseen. Vuokrakaappiemme hinta on 10€/kk, mikäli olet kiinnostunut pidempiaikaisesta säilytysmahdollisuudesta.

Pukeutumistiloista löydät kokovartalopeilin, kampauspöydän sekä hiustenkuivaajia.

Sauna- ja suihkuosastolla pääset huuhtomaan päivän hiet pois ja nauttimaan tilavan infrapunasaunamme suloisesta lämmöstä. Mukaan saunaan tarvitset pefletin (pikkupyyhe) ja isomman suihkupyyhkeen.

Otsikko

Infrapunasaunan terveysvaikutuksista on sanottu mm. seuraavaa ”Infrapunasauna vähentää stressiä ja väsymystä. Lisäksi se polttaa kaloreita ja nopeuttaa selluliitin vähenemistä. Infrapunasauna myös lievittää päänsärkyä ja lihaskipuja (ääreisverisuonet laajenevat ja kipu lievenee). Lisäksi se lievittää niveltulehduksia, fibromyalgiaa ja psoriasista sekä vahvistaa sydänverisuonistoa.

Matala lämpötila sopii niillekin, joiden on oltava varovaisia sydän- ja verisuonisairauksien kanssa – ei kuitenkaan suositella sydämen vajaatoiminnasta kärsiville. Infrapunasaunalla on hoitava vaikutus kroonisten tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa sekä vammautumisen jälkeisessä kuntoutuksessa.

Infrapunasauna ei rasita eikä vaikeuta hengitystä, koska ilmassa ei ole liiallista kosteutta eikä tavallisen saunan korkeaa lämpötilaa. Infrapunasauna auttaa myös iho-ongelmissa, mm. aknen hoidossa parantamalla ihon aineenvaihduntaa. Lisäksi se nopeuttaa haavojen ja palovammojen paranemista, arvet jäävät pienemmiksi ja paksut arpikudokset pehmentyvät. Infrapunasauna lievittää iän mukanaan tuomia ongelmia, kuten niveljäykkyyttä ja kipuja.

Lääketiede on jo vuosia käyttänyt infrapunalamppuja lihas- ja nivelongelmien hoidossa ja kivunlievityksessä. Parantunut verenkierto takaa jännittyneiden lihasten hapen saannin sekä tehokkaan aineenvaihdunnan kuona-aineiden poistamiseksi. Infrapunasaunomisen tuloksena lihasjännitys ja nivelkankeus vähentyvät sekä elimistön oma paranemisprosessi nopeutuu.”