Palvelusopimukset ja hinnat

01.01.2017 alkaen

Kertakäynti (ns. päiväpassi) 19 €

Sinun ei ole pakko sitoutua käymään meillä säännöllisesti, vaan olet aina tervetullut liikkumaan oman tilanteesi ja aikataulusi sallimissa rajoissa. Kertakäyntimaksulla saat kaikki palvelut käyttöösi koko päiväksi ja voit näin ollen käydä niin monella ryhmäliikuntatunnilla peräkkäin kuin haluat.

10-kortti (henkilökohtainen, voimassa 3 kk) 149 €

Jos haluat liikkua meillä mahdollisimman usein, mutta et kuitenkaan pysty sitoutumaan säännöllisen kuukausirytmiin, kannattaa sinun hankkia 10-kortti, joka oikeuttaa sinut kymmeneen käyntikertaan Lady's Clubilla. Kortti on voimassa 3 kk ostohetkestä ja se on käytettävissä asiakaspalvelumme aukioloaikoina (ma-to 12-20, pe 9-17). Saat jokaisella käyntikerralla kaikki palvelut käyttöösi koko päiväksi ja voit näin ollen käydä niin monella ryhmäliikuntatunnilla peräkkäin kuin haluat. 10-kortti maksetaan aina etukäteen vastaanottoon ja maksuvälineiksi käyvät käteisen sekä normaalien pankki- ja luottokorttien lisäksi Tyky-kuntosetelit, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Sporttipassi sekä Ticket Mind&Body.

Kuukausikortti (henkilökohtainen, voimassa 30 päivää ostohetkestä) 110 €

Mikäli olet ahkera liikkuja, mutta et kuitenkaan halua tai pysty sitoutumaan useammaksi kuukaudeksi peräkkäin, voit ostaa liikuntaoikeutta Lady's Clubilla kuukausi kerrallaan. Kuukausikortilla saat kaikki Lady's Clubin palvelut käyttöösi rajoituksetta 30 päiväksi ostohetkestä. Kuukausikortti maksetaan aina etukäteen vastaanottoon ja maksuvälineiksi käyvät käteisen sekä normaalien pankki- ja luottokorttien lisäksi Tyky-kuntosetelit, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Sporttipassi sekä Ticket Mind&Body.

Kuukausikortin lisäksi sinun tulee lunastaa 10 euron hintainen magneettikortti.

Palvelusopimukset 2017

Kun olet tehnyt päätöksen säännöllisestä liikunnasta ja tiedät viihtyväsi meillä Lady's Clubilla pidempäänkin kuin vain kuukauden tai kaksi, pyydä vastaanottoa varaamaan sinulle aika palveluneuvojaltamme. Hänen kanssaan voitte tehdä palvelusopimuksen sen mukaan, mikä sinulle parhaiten sopii. Kaikkiin uusiin sopimuksiin tulee lisäksi liittymis&korttimaksu 30 €.

Määräaikaiset palvelusopimukset 24KK, 12KK, 6KK, toistaiseksi voimassa oleva.

Määräaikainen palvelusopimus sopii parhaiten liikuntapäätökseensä sitoutuneelle, mutta samalla hintatietoiselle kuntoilijalle, sillä se on edullisin tapa liikkua rajattomasti Lady's Clubilla. Meillä on erilaisia määräaikais sopimuksia, palveluneuvojamme auttavat sinua jotta löydätte juuri omiin tarpeisiisi sopivan. Tämän jälkeen, mikäli määräaikaista sopimusta ei uusita, jatkuu se automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana palvelusopimuksena siihen asti, kunnes haluat sanoa sen irti. Määräaikaisen sopimuksen etuna on edullisen hinnan lisäksi sen säännölliseen liikuntaan sitouttava vaikutus. Halutessasi voit vuokrata määräaikaisen sopimuksesi pois esim. lomien ajaksi tai siirtää sen pysyvästi toiselle kuntoilijalle.

Päiväasiakkuussopimukset arkisin klo 16 asti ja viikonloppuisin -20 %/kk-hinnasta

Kun haluat ja pääset liikkumaan päiväaikaan ennen klo 16:sta, saat palvelusopimuksestasi 20 % alennuksen. Näillä alennetuilla päivähinnoilla palvelumme ovat käytössäsi paitsi arkisin klo 16 asti myös viikonloppuisin (lauantai ja sunnuntai).

Sopimuksen käsittelymaksu ja
korttimaksu 30 €

Toimistomaksu maksetaan vain kerran vaikka vaihtaisitkin välillä sopimustyypistä toiseen tai välissä olisi taukoa.