Omaohjaajapalvelut

NYT PERSONAL TRAINER –PALVELUT KÄYTÖSSÄSI

Kun tarvitset lisää motivaatiota tai tehoa kuntoiluun, ota avuksesi henkilökohtainen valmentaja eli Personal Trainer. Olipa tavoitteesi lihaskunnon parantaminen, painonpudottaminen, maratonille tähtääminen tai kuntoutuminen,
Personal Trainerimme auttavat sinua kohti tavoitettasi.

Sillä ei ole väliä, mikä on lähtötasosi tai mihin tähtäät, Personal Trainer –palvelumme sopii jokaiselle lähtötasoon ja kuntoon katsomatta.

Personal Trainereillamme on koulutusta ja ammattitaitoa
sekä kokemusta liikunnasta, ravinnosta, erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä ja tämän lisäksi he ovat loistavia motivaattoreita ja kannustavat sinua parhaaseen
suoritukseen, jopa ylittämään itsesi. Personal Trainer on mukanasi koko harjoituskerran ajan ja opastaa sinua oikeassa suoritustekniikassa sekä kannustaa jaksamaan harjoitukset loppuun saakka.

Hyvä ja tehokas alku treenaamisessa pitää motivaatiosi harjoitteluun korkealla ja mitä todennäköisimmin harjoittelemisesta tulee jatkossakin säännöllistä.

Henkilökohtaiset PT Start treenit jäsenyyden tehokkaaseen aloittamiseen

Ennen kuin aloitat Personal Trainer kanssa harjoittelun, hän käy kanssasi läpi terveydentilasi, mahdolliset sairaudet ja vammat, liikuntatottumuksesi ja –taustasi sekä tavoitteesi. Tämän alkukartoituksen avulla Personal Trainer ohjaa sinulle tavoitteitasi tukevan harjoituksen, joka on turvallinen ja tehokas. Jatkossa PT ohjaa harjoitteluasi niin, että jokainen harjoituskerta vie sinua kohti tavoitettasi.

Hän seuraa edistymistäsi jatkuvasti. Hän voi tehdä Sinulle myös erilaisia kuntotestejä alkutilanteen kartoittamiseksi ja edistymisesi seuraamiseksi.

Personal Trainerin kanssa saavutat
nopeammin tuloksia

Mikään ei motivoi enempää kuin se, että huomaat voimiesi kasvavan, kestävyytesi paranevan tai painosi putoavan harjoittelusi seurauksena. Personal Trainerin kanssa kuntoilevat saavuttavat aina tuloksia ja nopeammin kuin yksin harjoittelevat.

Lisäksi, kun PT-tapaaminen on sovittuna kalenterissasi, lähdet kuntoilemaan vaikka kyseisenä päivänä sinua vähän laiskottaisikin.

Totuus:

Kaikissa harjoitteluvaiheissa olevat henkilöt käyttävät Personal Traineria. Personal Trainer sopii yhtä hyvin niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin harjoittelijalle.
Personal Trainer sovittaa tuntien sisällön ja harjoitukset oman kokemustasosi ja kykyjesi mukaan ja auttaa Sinua etenemään tavoitteessasi, olipa lähtötilanteesi mikä tahansa.

Talossamme on koulutettuja Personal Trainereita, jotka odottavat pääseväsi harjoittamaan sinut hyvään kuntoon.

OMAVALMENNUSHINNASTOT

Lisätietoja omaohjaajatapaamisesta että erillisistä omavalmentajapaketeistamme saat suoraan vastaanotostamme tai soittamalla/sähköpostitse:

LADY'S CLUB MALMI
Latokartanontie 4, 00700 Helsinki
Puh. 050 365 1144
malmi@ladysclub.fi

LADY'S CLUB OGELI
Kylänvanhimmantie 29 B, 00640 Helsinki
Puh. 040 709 2255
ogeli@finnbody.com

LADY'S CLUB SALO
Katrineholminkatu 6, 24240 Salo
Puh. 044 241 5407
salo@ladysclub.fi

LADY'S CLUB SÖRNÄINEN
Mäkelänkatu 2, 00500 Helsinki
Puh. 0407092277
ladysclub@finnbody.com