Lady's Club Sörnäinen

Lady's Club Sörnäinen on tilava ja valoisa yli 1100 m2 suuruinen naisten hyvinvointi- ja liikuntakeskus Helsingin Sörnäisissä Mäkelänkatu 2:ssa.

Meillä on valoisa, iso jumppasali ja tilava kuntosali, sisäpyöräilysali, TRX-harjoittelutila, Cirqular-kiertoharjoitelutila, hieronta, solarium ja lapsille Touhula; valvottu lastenhoito ja leikkipaikka.

Lady's Club on paikka nykyaikaiselle naiselle. Olipa tavoitteesi
painonhallinta, kunnon kohotus tai yleinen liikunnan ja rentoutumisen tuoma hyvän olon tunne, meiltä löydät juuri sinulle sopivat palvelut!

Varaa maksuton 3 pv tutustumisaikasi

Varaa henkilökohtainen maksuton tutustumisaikasi lähettämällä yhteystietosi tästä tai soita meille:
Jasmin puh. 044 088 0395
Neea puh. 040 709 2277

Esittelykäynti ei sido sinua mihinkään. Kaikki esittelyssä käyneet pääsevät maksutta kokeilemaan liikuntapalvelujamme.

Kysy päivän liittymistarjous klubilta! Lisätietoja jäsensopimuksista saat asiakasneuvojilta. Soita puh. 040 709 2277

HINNASTOT

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Palvelutarjontaan kuuluvat mm.

Suuri, valoisa kuntosaliTilava ryhmäliikuntasaliMonipuolinen ja tasokas ryhmäliikunta mm.
FB Pump, Kahvakuula, Rullatunti, MFC Painopalloharjoittelu, Asahi, Piloxing Pilates, Sisäpyöräily, IISEE Power sisäpyöräilytunnit, Cirqular kiertoharjoittelu, TRX-harjoittelu Paras Pudottaja painonpudotusryhmät, Hieronta, Omavalmentajapalvelu, Personal Trainer, Sauna, Solarium, Touhula, valvottu lastenhoito.

Lady's Club on paikka nykyaikaiselle naiselle. Olipa tavoitteesi
painonhallinta, kunnon kohotus tai yleinen liikunnan ja rentoutumisen tuoma hyvän olon tunne, meiltä löydät juuri sinulle sopivat palvelut!

Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla sinua varten ja me myös laadimme toiveitasi ja tavoitteitasi vastaavan harjoitusohjelman sekä seuraamme kehitystäsi.

Kysy lisää jäsenyydestä ja hinnoista.
Soita ja sovi tutustumisaika suoraan asiakasneuvojalta:

Neea puh. 040 709 2277 tai jätä yhteydenottopyyntö tästä, niin me otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme tutustumaan sinulle sopivana ajankohtana.

Paras Pudottaja painonpudotuskurssitMeillä voit aloittaa liikunnan myös Paras Pudottaja -painonpudotusryhmässä ammattitaitoisen valmentajan ja ryhmän tuen avulla.

Lue lisää Paras Pudottaja-kursseista tästä tai jätä yhteydenottopyyntö tästä, niin soitamme sinulle ja kerromme lisää. Seuraavat alkavat Paras Pudottaja-kurssit näet tästä.