Lady's Club Sörnäinen

Lady's Club Sörnäinen on tilava ja valoisa yli 1100 m2 suuruinen naisten hyvinvointi- ja liikuntakeskus Helsingin Sörnäisissä Mäkelänkatu 2:ssa.

Meillä on valoisa, iso jumppasali ja tilava kuntosali, sisäpyöräilysali, TRX-harjoittelutila, Cirqular-kiertoharjoitelutila, hieronta, solarium ja lapsille Touhula; valvottu lastenhoito ja leikkipaikka.

Lady's Club on paikka nykyaikaiselle naiselle. Olipa tavoitteesi
painonhallinta, kunnon kohotus tai yleinen liikunnan ja rentoutumisen tuoma hyvän olon tunne, meiltä löydät juuri sinulle sopivat palvelut!

Varaa maksuton tutustumisaikasi

Varaa henkilökohtainen maksuton tutustumisaikasi lähettämällä yhteystietosi tästä tai soita meille:
Jatta puh. 040 709 2284

Esittelykäynti ei sido sinua mihinkään. Kaikki esittelyssä käyneet pääsevät maksutta kokeilemaan liikuntapalvelujamme.

Palvelutarjontaan kuuluvat mm.

Suuri ja valoisa kuntosali, monipuolinen ja tasokas ryhmäliikunta mm. FB Pump, Kahvakuula, Zumba, Kehonhuolto, Core Harmony, MFC Painopalloharjoittelu, Asahi, Sisäpyöräily, Cirqular kiertoharjoittelu, TRX-harjoittelu, Paras Pudottaja painonpudotusryhmät, Hieronta, LadyWorx treeniryhmä, Omavalmentajapalvelu, Sauna, Solarium, Touhula valvottu lastenhoito ..

Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla sinua varten ja me myös laadimme toiveitasi ja tavoitteitasi vastaavan harjoitusohjelman sekä seuraamme kehitystäsi.

Kysy lisää jäsenyydestä ja hinnoista.
Soita ja sovi tutustumisaika suoraan asiakasneuvojalta:

Neea puh. 040 709 2277 tai jätä yhteydenottopyyntö tästä, niin me otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme tutustumaan sinulle sopivana ajankohtana.

Paras Pudottaja painonpudotuskurssitMeillä voit aloittaa liikunnan myös Paras Pudottaja -painonpudotusryhmässä ammattitaitoisen valmentajan ja ryhmän tuen avulla.

Lue lisää Paras Pudottaja-kursseista tästä tai jätä yhteydenottopyyntö tästä, niin soitamme sinulle ja kerromme lisää. Seuraavat alkavat Paras Pudottaja-kurssit näet tästä.